TVL – Toeleveringsbedrijf Van Landuyt Kalkensteenweg 21b, 9230 Wetteren (België) +32(0)9/369.46.22 tvl@tvl-vanlanduyt.be
Over TVL

Over TVL

TVL is gespecialiseerd in de verspanende bewerking in serie van smeedstukken en gietstukken voor windenergie, vrachtwagens, bussen, treinonderdelen, graafmachines, compressoren, enz. De seriegroottes variëren van 25 stuks per jaar voor de grotere onderdelen tot 5.000 stuks per jaar voor de kleine producten.

Ons machinepark bestaat uit de laatste generatie van CNC gestuurde bewerkingscentra met Fastems, 3D meetmachines, CNC bewerkingcentra met pinole en CNC draaibanken met aangedreven gereedschappen en drukrollen.

Voor onze klanten kunnen wij de volledige materiaal flow verzorgen. Dit omvat onder meer aankoop van ruw materiaal, schilderen, thermische behandelingen, afwerken, montage, wassen en verpakken, stockage in een automatisch magazijn en leveren volgens de wensen van de klant ( JIT, sequence, canban, …).

Voor eenmalige machineonderdelen, compleet gemonteerde machines volgens de eisen van onze klanten en lasconstructies met een max. gewicht van 65 Ton, verwijzen wij U graag naar REVIMAXX NV .

Gerealiseerd met de steun van Met de steun van FIT Vlaanderen