TVL – Toeleveringsbedrijf Van Landuyt Kalkensteenweg 21b, 9230 Wetteren (België) +32(0)9/369.46.22 tvl@tvl-vanlanduyt.be
Missie & Visie

Missie & Visie

TVL heeft een team van ervaren en gedreven werknemers, die actief meedenken om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen. Wij leggen de lat hoog wat betreft de kwaliteit van bewerkingen, waardoor we heel wat grote en internationaal gerenommeerde bedrijven onder onze klanten kunnen rekenen.

Door onze innovatieve manier van denken en ons uniek en steeds vernieuwend machinepark en infrastructuur kunnen wij onze klanten naast onze basiswerkzaamheden heel wat bijkomende mogelijkheden bieden i.v.m. de materiaal flow: o.a. aankoop van ruw materiaal, schilderen, thermische behandelingen, afwerken, montage, wassen en verpakken, stockage in een automatisch magazijn en leveren volgens de wensen van de klant (JIT, sequence, canban, …).

TVL onderhoudt een nauw contact met een aantal technische scholen uit de buurt. Wij trachten deze scholen zo goed mogelijk te steunen, o.a. door hen te voorzien van de laatste generatie machines en door stageplaatsen aan te bieden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Daarnaast draagt TVL ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Een greep uit onze verschillende projecten:

  • Wij sponsoren het tandemduo Griet Hoet (visuele handicap) en Anneleen Monsieur (pilote) in hun olympische ambities, die ze reeds voor een groot stuk hebben waargemaakt.
  • Wij hebben samen met een aantal andere bedrijven de bouw van een waterput en reservoir gesponsord in de Sinaai woestijn in Egypte.
  • Wij kopen op regelmatige basis producten aan bij de Wereldwinkel.
  • Wij kopen fairtrade chocolade aan bij de sociale werkplaats TWERK vzw, een plaats voor mensen met een autismespectrumstoornis.
  • Wij kopen zoveel mogelijk gerecycleerd kantoormateriaal.
Gerealiseerd met de steun van Met de steun van FIT Vlaanderen