TVL – Toeleveringsbedrijf Van Landuyt Kalkensteenweg 21b, 9230 Wetteren (België) +32(0)9/369.46.22 tvl@tvl-vanlanduyt.be
Klanten – samenwerken voor een duurzame toekomst

Klanten – samenwerken voor een duurzame toekomst

TVL probeert steeds constructief uit de hoek te komen. Op die manier slagen we erin om onze klanten, naast onze basisactiviteiten, een hele reeks supplementaire diensten en mogelijkheden aan te bieden, die tegemoet komen aan de specifieke noden van de klant.

Dankzij onze uitstekende service kunnen onze klanten concurrentieel blijven en zijn ze klaar voor de uitdaging in een meer en meer geglobaliseerde wereld. Wij groeien mee met onze klanten door gebruik te maken van een goede mix aan verschillende factoren: ons machinepark, ons aanbod aan diensten, onze knowhow en de inzet van onze werknemers.

De duurzame toekomst van onze klanten

Wij ondersteunen onze klanten in hun streven om mee te bouwen aan een duurzame toekomst. Elk jaar neemt het belang van hernieuwbare energie toe. Dit is ook te merken aan de groeiende interesse van onze klanten voor dit onderwerp.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de verschillende sectoren waarin onze klanten actief zijn:
– karters (windenergie)
– treinonderdelen (spoorwegen)
– graafmachines (elektrificatie)
– enz.

Elektrische aandrijving van transportmiddelen

We ondersteunen onze klanten uit de transportsector in hun streven om hun aanbod in milieuvriendelijke transportmiddelen geleidelijk aan te verhogen. Het gebruik van hernieuwbare energie bij transportmiddelen zoals bussen, treinen, graafmachines, hefvoertuigen enz. raakt  meer en meer geïntegreerd in de transportsector.

Koolstofarme economie

We zijn voor een koolstofarme economie en zijn bereid ons steentje bij te dragen om dit uitdagend doel te bereiken. Wij hebben de laatste jaren geïnvesteerd in de uitbouw van milieuvriendelijkere transportmiddelen voor intern gebruik in onze firma – zoals vb. elektrisch aangedreven heftrucks – waardoor we onze CO2-voetafdruk geleidelijk aan het verminderen zijn.

 

Gerealiseerd met de steun van Met de steun van FIT Vlaanderen